foto

Lia Marie Johnson

  • nar. 23.11.1996 (23 let)
    Wahiawa, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ruta Madre
2018 Bayou Caviar
The Thinning: New World Order
2016 American Wrestler: The Wizard
Emma's Chance
The Thinning
Unhallowed
2015 Everything Before Us
2014 Expelled
Sound of Magic, The
Terry the Tomboy (TV film)
2013 Counterpunch
2012 Finding Cody
It's a Criminal World

TV seriály

2018 Ozn@čená (TV seriál)
Rewind (S03E01)
2017 Ozn@čená (TV seriál)
Snaked (S02E12)
KingCobra (S02E11)
Control (S02E10)
další epizody (12)
2016 Ozn@čená (TV seriál)
#Monkeyman (S01E11)
#Crushed (S01E10)
#Yourturn (S01E09)
další epizody (11)
2013 Side Effects (TV seriál)
2012 MyMusic (TV seriál)
2011 Up in Arms (TV seriál)
2009 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Hill 60 (S04E16)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)

Dokumentární

2017 Banned, Exploited & Blacklisted: The Underground Work of Controversial Filmmaker Shane Ryan

Hudební videoklipy

2016 Lia Marie Johnson - DNA (hudební videoklip)
Troye Sivan - YOUTH (hudební videoklip)
2013 Maylene and the Sons of Disaster: Open Your Eyes (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)