foto

José Pinheiro

  • nar. 13.6.1945 (74 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Fauves, Les (TV film)
2008 Táta pod stromeček (TV film)
2007 Cizinka (TV film)
Předčasná smrt (TV film)
2006 Komisař Moulin: Malý uprchlík (TV film)
Komisař Moulin: Profil zabijáka (TV film)
2005 Komisař Moulin: Pod tlakem (TV film)
2003 Lev (TV film)
Ne meurs pas (TV film)
2000 Petite absente, La (TV film)
1990 La femme fardée
1988 Nebuďte policajta
Sueurs froides: Donnant donnant (TV film)
1987 Mon bel amour, ma déchirure
1986 Les roses de Matmata
1985 Slovo policajta
1983 Mots pour le dire, Les
1982 Family Rock
1980 Beaux dimanches, Les (TV film)

TV seriály

2001 Fabio Montale (TV seriál)
1999 Monos, Les (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
Maigret a rozkoše noci (E04)
1989 Navarro (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)

Scenáristická filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace