foto

Frederick Elmes

  • nar. 4.11.1946 (73 let)
    Mountain Lakes, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Transfer at Aachen
2019 Mrtví neumírají
2017 Hair
Wilson
2016 Paterson
2013 Rohy
2012 Poslední kvartet
2010 A. Hitler
2009 Bratři
Psí rok
Válka nevěst
2008 Synecdoche, New York
2006 Jmenovec
2005 Zlomené květiny
2004 Kinsey
2003 Hulk
Kafe a cigára
2002 24 hodin
Dalších deset minut
2001 Storytelling
2000 Řetěz bláznů
1999 Jízda s ďáblem
1998 Svatba (TV film)
1997 Ledová bouře
Za soumraku (TV film)
1996 The Empty Mirror
1995 Bezstarostná
Káva a cigarety III - Někde v Kalifornii
1994 Porota
1993 Svatý z Fort Washingtonu
1991 Noc na Zemi
1990 Cold Dog Soup
Zběsilost v srdci
1988 Moonwalker
Píseň pro Davida
The Cowboy and the Frenchman (TV film)
1987 Conspiracy: The Trial of the Chicago 8 (TV film)
Árie
1986 Allan Quatermain a Ztracené Město Zlata
Modrý samet
Na břehu řeky
1983 Dívka z údolí
1977 Breakfast in Bed
Mazací hlava
1976 Number One
1974 The Amputee

TV seriály

2018 The Looming Tower (TV seriál)
9/11 (E10)
Tuesday (E09)
A Very Special Relationship (E08)
další epizody (4)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Call of the Wild (E08)
Ordinary Death (E07)
Samson and Delilah (E06)
další epizody (4)
2014 Olive Kitteridgeová (TV seriál)
Security (E04)
A Different Road (E03)
Incoming Tide (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2019 Rodina: záhady moci (TV seriál)
Ponoření (E01)
1990 Hollywood Mavericks
1988 Les Français vus par (TV seriál)
1985 Broken Rainbow
1970 Street Scenes

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Edge of Outside
2003 Il était une fois... (TV seriál)
1992 Visions of Light

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(29)