foto

Christine Harnos

  • nar. 16.11.1968 (51 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Seventh Veil
1998 Remembering Sex (TV film)
1997 Pink as the Day She Was Born
Pomsta
Přísně tajný Hollywood (TV film)
1996 Drowning in West
Hellraiser: Pekelný jezdec
Thrill (TV film)
Čmuchalové (TV film)
1994 Cool and the Crazy (TV film)
1993 Omámení a zmatení
Rozsudek noci
1990 Cold Dog Soup
Denial
1989 Forbidden Sun
1988 Záchranná akce

TV seriály

2002 Pohotovost (TV seriál)
Na pláži (S08E21)
Souhvězdí Orionu (S08E18)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Krev, cukr, sex a kouzla (S08E03)
Stav mysli (S07E10)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Proti času (S05E06)
Pohotovost (TV seriál)
Maškaráda (S05E05)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Když se ucho utrhne (S04E04)
Klany (S03E17)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Dr. John Carter (S02E22)
Horečky neznámého původu (S02E20)
další epizody (4)
1995 High Sierra Search and Rescue (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Domov (S02E09)
Uzdrav, nauč, zabij (S02E03)
Staré končí, nové začíná (S01E25)
další epizody (10)
1994 Pohotovost (TV seriál)
9 1/2 hodiny (S01E08)
Další skvělý den (S01E07)
Dobrá noc před námi (S01E05)
další epizody (4)
Rebel Highway (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky