foto

Chris Brochu

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Baja
2017 Once Upon a Date (TV film)
2014 High School Exorcism (TV film)
Stranded
2011 Lemonade Mouth (TV film)
Surfařka
Truth Be Told (TV film)
2008 Solar Flare
2007 Pose Down

TV seriály

2016 Notorious (TV seriál)
Choice (E09)
The Burn Book (E08)
Shameless (TV seriál)
#AbortionRules (S06E02)
I Only Miss Her When I'm Breathing (S06E01)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
Prayer for the Dying (S06E12)
Woke Up with a Monster (S06E11)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Nerušit (S03E05)
Upíří deníky (TV seriál)
Christmas Through Your Eyes (S06E10)
Fade Into You (S06E08)
Do You Remember the First Time? (S06E07)
další epizody (12)
2013 Kriminálka New York (TV seriál)
Civilized Lies (S09E12)
2012 Procitnutí (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Volná jízda (S04E10)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2004 Neslavná (TV seriál)

TV pořady

2006 Disney 365 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace