foto

Castulo Guerra

  • nar. 24.8.1945 (74 let)
    Córdoba, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Badur Hogar
2018 José
2017 The Aliens
2014 Očista: Anarchie
2013 Babička Ultima
2011 Čivava z Beverly Hills 2
2010 Naše rodinná svatba
Pete Smalls Is Dead
Undocumented
2009 Ničivá bouře (TV film)
Spoken Word
2006 Celestinské proroctví
2005 Meet Me in Miami
2004 Pevnost Alamo
2003 Scooby-Doo: Mexická příšera
2002 Živě z Bagdádu (TV film)
2001 Mexičan
Moonbeams
1999 Blink of an Eye
1998 Dokonalý útěk (TV film)
Running Woman
1997 Amistad
Invaze (TV film)
1996 For the Future: The Irvine Fertility Scandal (TV film)
Trávníkář 2: Odvrácená strana vesmíru
1995 Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan (TV film)
Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
Obvyklí podezřelí
Vražda v Las Vegas
1993 Chycen při činu (TV film)
Discoverers, The
Dobrodružství létající okurky
1992 Fifteenth Phase of the Moon (TV film)
1991 Living a Lie (TV film)
Studené štěstí
Terminátor 2: Den zúčtování
1988 Západ slunce
1987 Bláznivá
Desperate (TV film)
Right to Die (TV film)
1986 Jen mezi přáteli
Pořádný průšvih
Černá řeka
1985 Stick
1983 Dva podobní
1979 Coriolanus

TV seriály

2020 Deathstroke: Knights & Dragons (TV seriál)
2018 Paní ministryně (TV seriál)
Family Separation: Part 1 (S05E10)
2016 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty-Two (S02E10)
Chapter Thirty-One (S02E09)
2014 Dallas (TV seriál)
Lifting the Veil (S03E04)
2013 Dallas (TV seriál)
Let Me In (S02E11)
JR's Masterpiece (S02E08)
Doteky osudu (TV seriál)
Z očí do očí (S02E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Exil (S13E14)
2012 Dallas (TV seriál)
Hedging Your Bets (S01E02)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Přátelé a rodina (S03E01)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Zavřený v kóji (S03E09)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smutný konec (S05E15)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Hluková stopa (S01E12)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Totožnost (S03E15)
Západní křídlo (TV seriál)
La Palabra (S06E18)
2003 Kačer Dodgers (TV seriál)
2002 Alias (TV seriál)
Proroctví (S01E16)
Philly (TV seriál)
The Curse of the Klopman Diamonds (E12)
2001 V tajných službách (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Lupe's Revenge (S06E03)
The Trouble with Gribbles (S05E18)
Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
Quo Vadis (S08E09)
1999 Get Real (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Three Days of the Kahndo (S02E15)
Pohotovost (TV seriál)
O lítosti minulé a strachu budoucím (S04E20)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Man Who Shot Cane Skretteburg (S02E07)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Skutečná dobrodružství Jonnyho Questa (TV seriál)
Superman: The Animated Series (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Charlie Grace (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Cena (S03E08)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Song of Orpheus (S01E08)
Jump Street 21 (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
Shell Game (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
The Steele That Wouldn't Die (S05E01)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)

Dokumentární

1995 500 Nations (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky