foto

Ivo Popek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Poslední cyklista (TV film)
2010 Domina (TV film)
Kráska a netvor 1950 (TV film)
2009 Les mrtvých (TV film)
Nepolepšitelný (TV film)
2008 Vlna (TV film)
2007 Boží duha (TV film)
2005 Helverova noc (divadelní záznam)
Jasnovidec (TV film)
Rána z milosti (TV film)
2002 Jak chutná láska (TV film)
Udělení milosti se zamítá (TV film)
2000 Přijď království tvé (divadelní záznam)
1999 Král ozvěny (TV film)
1998 Král se baví (divadelní záznam)
Revizor (divadelní záznam)
Čerte, drž se svého kopyta! (TV film)
1997 Průběžná O(s)trava krve
1996 Konto separato
O králi, hvězdáři, kejklíři a třech muzikantech (TV film)
1995 Co Hedvika neřekla (TV film)
Zlatník Ondra (TV film)
1994 Bludiště (TV film)
Mlýny (divadelní záznam)
O Nesytovi (TV film)
Písničky k smíchu (TV film)
1992 Evangelium podle Pastýřů (TV film)
Havran barvy lila (TV film)
Silvestrovská překvapení (TV film)
1991 Digitální čas (TV film)
Mládí na prodej (TV film)
Pacholátko (TV film)
1990 Hra pro tři (TV film)
1989 Králíci nemají jména (TV film)
Osmý div světa (TV film)
1988 Dědek (TV film)
Dědeček (TV film)
Orfeum 24.00 (TV film)
1987 Víla Lucie (TV film)
1986 Jsou určité hranice (TV film)
Princ a skřivánek (TV film)
Principálka (TV film)
Préférence (TV film)
1985 Ďáblovy peníze (TV film)
1984 Kočár pro princeznu (TV film)
Záviš a Kunhuta (TV film)
1983 Únosy bez výkupného (TV film)

TV seriály

2004 Agentura Puzzle (TV seriál)
Strach (E03)
Přízrak (E02)
Pohřeb (E01)
1995 Historky od krbu (TV seriál)
Postup (S01E08)
1985 Logaritmus lásky (TV seriál)
Zima bílých návratů (E04)
Trpce nasládlý podzim (E03)
Neobvykle horké léto (E02)
další epizody (4)
1983 Marťanský dopoledník (TV seriál)
Léto (E04)
Jaro (E03)
Zima (E02)
další epizody (4)
1980 Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
Naděje (E12)
Ostrovid (E11)
Mlha (E10)
další epizody (12)
1971 Bakaláři (TV seriál)

Dokumentární

2012 Divočina bez hranic (TV seriál)
Magurski Park Narodowy (E10)
Doktor Pomahač (TV film)
2011 Můj otec George Voskovec
Olomoucké baroko (TV film)
2010 Tváře jsou zrcadla našich životů (TV film)
2007 Neznámí hrdinové (TV seriál)
2006 Jan Kotěra (TV film)
2005 Zpátky pod došky (TV film)
2002 Divná slečinka (TV film)
Šumné Karvinsko (TV film)
2001 Výbuch (TV film)
2000 Příběhy slavných (TV seriál)
Zemřel mlád 24 let (S01E04)
Šumný Hradec Králové (TV film)
Šumný Liberec (TV film)
1999 Svět, kde se nežebrá aneb Galerie podvodníků v Čechách (TV seriál)
1995 Šumná města (TV seriál)
1994 Hypnotizérova nevěsta (TV film)
Janáčkův máj (koncert)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
1984 Seminář senzačních skutečností

TV pořady

1998 Jak se žije (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

1994 Hypnotizérova nevěsta (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace