foto

Seong-eun Kim

  • nar. 16.9.1983 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bijeonggyoojig teuksooyowon
2016 Eommaeui gongchaek : gieogeui lesipi
2013 Bamui yeowang
Mai riteul hieoro
2007 Magang hotel

TV seriály

2012 Geuraedo dangsin (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Salmatnabnida (TV seriál)
2008 Dolaon ddukbaegi (TV seriál)
Nuguseyo? (TV seriál)
2007 Gangnameommattarajapgi (TV seriál)
Komapseumnida (TV seriál)
2005 Baramkkot (TV seriál)
Byeolnanyeoja byeolnannamja (TV seriál)
Seip keullobeo (TV seriál)
2003 Baekjoui hosu (TV seriál)
Hyeongsa (TV seriál)
2002 Byeoleul ssoda (TV seriál)
1998 Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Dongsangimong (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)
2007 Bulhuui myeonggok (TV pořad) - mod.
1998 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky