foto

Seong-rok Sin

  • nar. 23.11.1982 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vězení bezpráví
2016 Doba temna
2011 Meotjin insaeng
2010 Kim Jong-uk chatgi
Salinui kang
2008 6nyeonjjae yeonaejung
2007 Nae saengae choeakui namja
2005 Naesaengae gajang areumdaun iljuil

TV seriály

2019 Baegabondeu (TV seriál)
Peo-pyum (TV seriál)
2018 Hwanghooui Poomkyeok (TV seriál)
Riteon (TV seriál)
2017 Jukeoya saneun namja (TV seriál)
2016 Gonghang ganeun gil (TV seriál)
2014 Raieo geim (TV seriál)
Teuroteuui yeonin (TV seriál)
Wangui eolgool (TV seriál)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
2008 Abbaje eommahana (TV seriál)
Nae insaengeui hwanggeumgi (TV seriál)
2007 Komapseumnida (TV seriál)
2006 Haiena (TV seriál)
2003 Hongbune baktejeotne (TV seriál)
2002 Byeoleul ssoda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace