foto

Jack Gold

  • nar. 28.6.1930
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.8.2015 (85 let)

Zajímavosti o tvůrci (1)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Dobrou noc, pane Tom (TV film)
1997 Into the Blue (TV film)
1995 Heavy Weather (TV film)
1994 Return of the Native, The (TV film)
Zrození jara (TV film)
1993 Der Fall Lucona
1991 Last Romantics, The (TV film)
She Stood Alone (TV film)
The War That Never Ends (TV film)
1990 Růže a šakal (TV film)
1989 Ball-Trap on the Cote Sauvage (TV film)
1988 Desátý muž (TV film)
Můj život v Ibaře (TV film)
1987 Útěk ze Sobiboru (TV film)
1986 Murrow (TV film)
1985 Me and the Girls (TV film)
1984 Sakharov (TV film)
The Chain
1983 Good and Bad at Games (TV film)
Macbeth (TV film)
Praying Mantis (TV film)
Red Monarch (TV film)
1980 Kupec benátský (TV film)
Malý lord Fauntleroy (TV film)
1979 Charlie Muffin (TV film)
1978 Dotek Medúzy
Námořníkův návrat
1976 Stíhači, na start!
1975 Obnažený státní úředník (TV film)
Člověk Pátek
1973 Katolíci (TV film)
The National Health
Who?
1972 Stockerův policajt (TV film)
The Gangster Show: The Resistible Rise of Arturo Ui (TV film)
1970 Zúčtování
1968 Bofors Gun, The
1967 Lump, The (TV film)

TV seriály

1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)

Dokumentární

2002 The John Thaw Story (TV film)
1967 Famine

Herecká filmografie

Filmy

1989 Cesta domů
Vězeň

Dokumentární

2002 The John Thaw Story (TV film)