foto

Scott Nimerfro

  • nar. 12.7.1961
    Richfield, Minnesota, USA
  • zem. 17.4.2016 (54 let)
    Woodbury, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Adopce smrti (TV film)
1996 American Yakuza 2 (TV film)
1995 T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět (TV film)

TV seriály

2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Goldovo srdce (S04E18)
2014 Hannibal (TV seriál)
Tome-wan (S02E12)
Su-zakana (S02E08)
Futamono (S02E06)
další epizody (4)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Kletba Roztříštěného zraku (S04E11)
Rozbité sklo (S04E05)
2013 Hannibal (TV seriál)
Savoureux (S01E13)
Rôti (S01E11)
Coquilles (S01E05)
2012 Tron: Povstání (TV seriál)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Tomu se říká improvizace (E21)
Bridget mi zabila syna (E17)
2010 Za branou (TV seriál)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Norové (S02E10)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Vůně úspěchu (S01E07)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Archa (S03E16)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Soudný den (S06E01)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Otcové a synové (S05E20)
1997 Perversions of Science (TV seriál)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Confession (S07E11)
The Kidnapper (S07E07)
Cold War (S07E06)
další epizody (4)
1995 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Comes the Dawn (S06E13)
1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Assassin (S06E08)
The Bribe (S06E06)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Oil's Well That Ends Well (S05E11)
People Who Live in Brass Hearses (S05E05)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Werewolf Concerto (S04E13)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Judy, You're Not Yourself Today (S02E11)

Herecká filmografie

Filmy

1995 T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět (TV film)
1992 Radio Flyer

TV seriály

1994 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Let the Punishment Fit the Crime (S06E01)