foto

Charlie Bean

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Powerpuff Girls
2001 Imp, Inc. (TV film)

TV seriály

2004 Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
2003 Samuraj Jack (TV seriál)
The Aku Infection (S04E04)
Jack and Swamp Monster (S03E08)
2002 Samuraj Jack (TV seriál)
The Good, the Bad and the Beautiful (S03E03)
Jack's Sandals (S02E13)
Jack and the Monks (S02E07)
2001 Samuraj Jack (TV seriál)
Jack Under the Sea (S01E09)
Jack in Space (S01E05)
1999 SpongeBob v kalhotách (TV seriál)
1998 Powerpuff Girls (TV seriál)
1996 Dexterova laboratoř (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Lady and the Tramp
2017 LEGO® Ninjago® film
2001 Imp, Inc. (TV film)

TV seriály

2013 Tron: Povstání (TV seriál)
Terminal (E19)
No Bounds (E18)
Rendezvous (E17)
2012 Tron: Povstání (TV seriál)
State of Mind (E15)
Tagged (E14)
The Stranger (E13)
další epizody (15)

Herecká filmografie