foto

Charlie Bean

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Powerpuff Girls
2001 Imp, Inc. (TV film)

TV seriály

2004 Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
2003 Samuraj Jack (TV seriál)
Jack and Swamp Monster (S03E08)
2002 Samuraj Jack (TV seriál)
The Good, the Bad and the Beautiful (S03E03)
Jack's Sandals (S02E13)
Jack and the Monks (S02E07)
2001 Samuraj Jack (TV seriál)
Jack Under the Sea (S01E09)
Jack in Space (S01E05)
1999 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
1998 Powerpuff Girls (TV seriál)
1996 Dexterova laboratoř (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Lady and the Tramp
2017 LEGO® Ninjago® film
2001 Imp, Inc. (TV film)

TV seriály

2012 Tron: Povstání (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Natural History of Parking Lots, The

TV seriály

2012 Tron: Povstání (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace