foto

Anna Bergmann

  • nar. 29.8.1980 (40 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Anti Cupido (studentský film)

TV seriály

2016 Kobra 11 (TV seriál)
Štvanice (S20E11)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Augen zu
2012 Plastová figurka
2010 Weiß kein Weiß (studentský film)
2009 Hokus-Pokus (studentský film)
2008 Hello Antenna (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Weiß kein Weiß (studentský film)
2009 Hokus-Pokus (studentský film)
2008 Hello Antenna (studentský film)
Kolybělnyje mira

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky