foto

Yong-woo Kil

  • nar. 17.12.1955 (63 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Gotbayi deyi
2008 6nyeonjjae yeonaejung
1986 Yeongung yeonga

TV seriály

2018 Chakhanmannyeojeon (TV seriál)
2016 Nae sawieui yeoja (TV seriál)
Sarangeun bangulbangul (TV seriál)
2015 Aein isseoyo (TV seriál)
Ddak neo gateun ddal (TV seriál)
Naui yoogamseureowoon namjachingoo (TV seriál)
2014 Eommaui jungwon (TV seriál)
Wooriga saranghal soo iteulka (TV seriál)
2013 Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
Jisungimyun kamcheon (TV seriál)
Moojungdoshi (TV seriál)
2012 Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
Oktab bang wangseja (TV seriál)
2011 Banjjak banjjak bitnaneun (TV seriál)
Naeili omyeon (TV seriál)
2009 Cheonhamoojeok ipyeonggang (TV seriál)
Cheonmanbeon saranghae (TV seriál)
Sindye rella maen (TV seriál)
2008 Haengbok hamnida (TV seriál)
Kwaedo Hong Gildong (TV seriál)
2007 Ggakdugi (TV seriál)
Komapseumnida (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
Nukdae (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
2003 Sooleh nara (TV seriál)
2002 Jeong (TV seriál)
Keuhaetsali naege (TV seriál)
Taeyangin Lee Je-ma (TV seriál)
2001 Ne jamae iyagi (TV seriál)
(TV seriál)
2000 Hwang geum shi dae (TV seriál)
Kyeongchal teukgongdae (TV seriál)
Seongnan eolgulro dorabora (TV seriál)
1999 Saranghae dangsineul (TV seriál)
1998 Samgimsidae (TV seriál)
1997 Bulkkotnolyi (TV seriál)
1995 Koriah geyiteu (TV seriál)
장희빈 (TV seriál)
1993 Daekui nampyeoneun eotteosipnikka (TV seriál)
Je3 gonghwaguk (TV seriál)
1989 Pa Mun (TV seriál)
1984 Seoljungmae (TV seriál)
1983 Ppurigipeun namu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dilkoosya

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace