foto

George Clayton Johnson

  • nar. 10.7.1929
    Cheyenne, Wyoming, USA
  • zem. 25.12.2015 (86 let)
    North Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Zóna soumraku
1973 Turist Ömer Uzay Yolu'nda
1962 Icarus Montgolfier Wright

TV seriály

1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1977 Logan's Run (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1966 Star Trek (TV seriál)
Past na muže (S01E05)
1965 Honey West (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 The Twilight Zone (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Logan's Run - kniha
1976 Loganův útěk - kniha

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace