foto

Džun Šišido

  • nar. 8.11.1976 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Princezna a pilot

TV seriály

2019 Kacute kami datta kemono-tači e (TV seriál)
2015 Přehlídka smrti (TV seriál)
2013 Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
2012 Sakamiči no Apollon: Kids on the Slope (TV seriál)
2011 Čihajafuru (TV seriál)
2009 Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Needless (TV seriál)
2008 Ókami to kóšinrjó (TV seriál)
2007 Saiunkoku monogatari 2nd Series (TV seriál)
2006 Saiunkoku monogatari (TV seriál)
2005 Okusama wa džošikósei (TV seriál)
2004 Beck (TV seriál)
2002 Pita Ten (TV seriál)
2001 X (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace