foto

Kelly Wolf

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Edie & Pen
1992 En dag i oktober
1990 Noční směna
1989 Vítězství ducha
1988 Leap of Faith (TV film)
1987 Feťáci
1986 Rockový hotel
1985 Cindy Eller: A Modern Fairy Tale (TV film)
Don't Touch (TV film)
My Man Adam
1982 Great Love Experiment, The (TV film)

TV seriály

2019 For the People (TV seriál)
One Big Happy Family (S02E05)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
God's Work (S04E08)
2010 Famílie (TV seriál)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Topení na souši (S03E16)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hříchy minulosti (S01E18)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
The Relay (S03E04)
Pohotovost (TV seriál)
Když upadneš v nemilost (S08E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace