foto

Gemma Whelan

  • nar. 22.4.1981 (39 let)
    Leeds, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Emma.
2018 Surviving Christmas with the Relatives
2017 The Blue Door
2016 Nenarozená pomsta
2010 Gulliverovy cesty
Vlkodlak

TV seriály

2020 White House Farm (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Na mušce (TV seriál)
Beautiful Monster (S03E07)
End of Game (S03E06)
Still Got It (S03E04)
další epizody (5)
2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Are you still talking? (S01E08)
Why've you brought that? (S01E07)
Do ladies do that? (S01E06)
další epizody (8)
Hra o trůny (TV seriál)
Železný trůn (S08E06)
Zimohrad (S08E01)
2018 Zpupný krákal (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Decline and Fall (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Queers (TV seriál)
The Perfect Gentleman (E07)
The End of the F***ing World (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (5)
The Moorside (TV seriál)
Koruna (TV seriál)
Loutky (S02E05)
Zpupný krákal (TV seriál)
Christmas Special: A Christmas Crow (S02E07)
Sweet Sorrow (S02E06)
Beware My Sting! (S02E05)
další epizody (7)
Hra o trůny (TV seriál)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
Za bouře zrozená (S07E02)
Dračí kámen (S07E01)
2016 Zpupný krákal (TV seriál)
Milosrdenství (S01E06)
Co je to kurňa za člověka? (S01E05)
Láska není láska (S01E04)
další epizody (6)
Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Bitva bastardů (S06E09)
Zlomený muž (S06E07)
další epizody (6)
2015 Not Safe for Work (TV seriál)
2014 Almost Royal (TV seriál)
Mapp and Lucia (TV seriál)
Siblings (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Duch Harrenhalu (S02E05)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
další epizody (4)
2011 Threesome (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2010 Persuasionists, The (TV seriál)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Thronecast (TV pořad)