foto

Gethin Anthony

  • nar. 9.10.1983 (34 let)
    Stratford-upon-Avon, Warwickshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dead in a Week: Or Your Money Back
First Kill
Kodachrome
2015 Narcopolis
2014 Kodaň
We Are Monster
2013 Cloud Chamber
2009 V srdci bouře: Churchill ve válce (TV film)
2008 Beyond the Rave
2006 Pinochet in Suburbia (TV film)

TV seriály

2016 Aquarius (TV seriál)
I Will (S02E13)
Mother Nature's Son (S02E12)
Can You Take Me Back? (S02E11)
další epizody (13)
2015 Aquarius (TV seriál)
Old Ego Is a Too Much Thing (S01E13)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Your Mother Should Know (S01E11)
další epizody (13)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Duch Harrenhalu (S02E05)
Zahrada kostí (S02E04)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Zvítězíš, nebo zemřeš (S01E07)
Zlatá koruna (S01E06)
Vlk a lev (S01E05)
další epizody (5)
2008 10 dní do války (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Dokumentární

2015 Born in the Wrong Body (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace