foto

Gethin Anthony

  • nar. 9.10.1983 (35 let)
    Stratford-upon-Avon, Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Gethin David L. Anthony vystudoval gymnázium Tiffin School v Kingstonu, poté vysokou školu Balliol College v Oxfordu, kde získal akademický titul z oboru anglické literatury. Následně se zapsal na LAMDA (London Academy of Music and Dramatic Art, česky Londýnská akademie hudby a dramatického umění). Po dokončení studia hrál v divadlech, jako jsou například Royal Shakespeare Theatre nebo Old Vic. V televizi jsme ho mohli zahlédnout v seriálech jako jsou Hra o trůny v roli Renlyho Baratheona, či Aquarius, kde si zahrál Charlese Mansona. Za zmíňku také stojí film Kodaň.

Petra "YumiOkami" Hanzalová

Herecká filmografie

Filmy

2019 Around the Sun
2018 Dead in a Week (Or Your Money Back)
2017 Hi-Lo Joe
Kodachrome
Z lovce kořistí
2015 Narcopolis
2014 Kodaň
We Are Monster
2013 Cloud Chamber
2009 V srdci bouře: Churchill ve válce (TV film)
2008 Beyond the Rave
2006 Pinochet in Suburbia (TV film)

TV seriály

2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
All That Hard, Glossy Armor (S04E10)
The Serpent (S04E09)
2016 Aquarius (TV seriál)
I Will (S02E13)
Mother Nature's Son (S02E12)
Can You Take Me Back? (S02E11)
další epizody (13)
2015 Aquarius (TV seriál)
Old Ego Is a Too Much Thing (S01E13)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Your Mother Should Know (S01E11)
další epizody (13)
2014 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Duch Harrenhalu (S02E05)
Zahrada kostí (S02E04)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Zvítězíš, nebo zemřeš (S01E07)
Zlatá koruna (S01E06)
Vlk a lev (S01E05)
další epizody (5)
2008 10 dní do války (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Dokumentární

2015 Born in the Wrong Body (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace