foto

Gethin Anthony

  • nar. 9.10.1983 (33 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Narcopolis
2014 Kodaň
We Are Monster
2013 Cloud Chamber
2009 V srdci bouře: Churchill ve válce (TV film)
2008 Beyond the Rave
2006 Pinochet in Suburbia (TV film)

TV seriály

2016 Aquarius (TV seriál)
I Will (S02E13)
Mother Nature's Son (S02E12)
Can You Take Me Back? (S02E11)
další epizody (13)
2015 Aquarius (TV seriál)
Old Ego Is a Too Much Thing (S01E13)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
Your Mother Should Know (S01E11)
další epizody (13)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Duch Harrenhalu (S02E05)
Zahrada kostí (S02E04)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Zvítězíš, nebo zemřeš (S01E07)
Zlatá koruna (S01E06)
Vlk a lev (S01E05)
další epizody (5)
2008 10 dní do války (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace