foto

Heather Chase

  • nar. 28.3.1973 (46 let)
    Greenwich, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Krach
Kráska mezi muži (TV film)
2007 Sweetzer
2006 Brink, The
Love Hollywood Style
Měsíc v ohrožení (TV film)
2005 Legie mrtvých
Romy and Michele: In the Beginning (TV film)
2004 Guardian of the Realm
2000 Hon na Prince (TV film)

TV seriály

2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
2009 Haute & Bothered (TV seriál)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Tajný deník call girl (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Spravedlnost (TV seriál)
2005 Head Cases (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky