foto

David Andrews

  • nar. 2.11.1952 (67 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Anathema
2015 Cocked (TV film)
2014 Jessabelle
2013 Don't Know Yet
Světová válka Z
2012 Arthur Newman
2010 Fair Game
Konspirátor
Milý Johne
The Jensen Project (TV film)
Vezmi si mě (TV film)
2005 Stealth: Přísně tajná mise
Vyvolávači deště
2004 The Dead Will Tell (TV film)
The Last Summer
2003 Terminátor 3: Vzpoura strojů
The Chester Story
Two Soldiers
2002 Dlouhá cesta
2001 Hannibal
2000 Jít za hlasem srdce (TV film)
1999 Barva odvahy (TV film)
Klub rváčů
To dítě není moje (TV film)
1998 Rat Pack (TV film)
Těhotná v patnácti (TV film)
1997 Teror
1996 Sophie and the Moonhanger (TV film)
1995 Apollo 13
Shame II: The Secret (TV film)
1994 Wyatt Earp
Záhadná Sarah (TV film)
1993 Pitch, The
1991 Living a Lie (TV film)
1990 Blind Faith (TV film)
Noční směna
Slib (TV film)
1987 Cherry 2000
1985 Midas Valley (TV film)
Wild Horses (TV film)
1984 Hořící postel (TV film)
Noční můra v Elm Street

TV seriály

2019 For All Mankind (TV seriál)
He Built The Saturn V (S01E02)
The Boys (TV seriál)
Get Some (S01E03)
Cherry (S01E02)
Watchmen (TV seriál)
She Was Killed by Space Junk (E03)
Queen of the South (TV seriál)
Vienen Por Ti (S04E13)
Diosa De La Guerra (S04E12)
Lo Que Más Temes (S04E10)
další epizody (10)
2018 Nepohádky (TV seriál)
Chapter 5: Madness (S01E05)
Chapter 4: Rage (S01E04)
Shooter (TV seriál)
The Red Badge (S03E08)
Swing Vote (S03E07)
Lines Crossed (S03E06)
další epizody (6)
2017 Shooter (TV seriál)
Primer Contact (S01E10)
Vražedná práva (TV seriál)
I Love Her (S04E05)
2016 Shooter (TV seriál)
Exfil (S01E02)
The Catch (TV seriál)
The Larágan Gambit (S01E05)
Murder in the First (TV seriál)
Rise of the Phoenix (S03E09)
Black and Blue (S03E03)
2015 The Whispers (TV seriál)
Game Over (E13)
Traveller in the Dark (E12)
Homesick (E11)
další epizody (11)
Domek z karet (TV seriál)
36. kapitola (S03E10)
Prozíravost (TV seriál)
Meat (S03E12)
Skandál (TV seriál)
Honor Thy Father (S04E18)
Castle na zabití (TV seriál)
Tváří v tvář smrti (S07E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zastavte krvácení (S13E01)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
2013 Domek z karet (TV seriál)
8. kapitola (S01E08)
Strážce pořádku (TV seriál)
Money Trap (S04E07)
2012 Revoluce (TV seriál)
Sex a drogy (S01E06)
Strážce pořádku (TV seriál)
Coalition (S03E12)
Measures (S03E11)
Guy Walks Into a Bar (S03E10)
další epizody (6)
V utajení (TV seriál)
Hello Stranger (S03E06)
2011 V utajení (TV seriál)
World Leader Pretend (S02E10)
Anatomie lži (TV seriál)
Ztracené dítě (S03E12)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S10E09)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Do Over (S05E04)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Věříte na kouzla? (S03E07)
Třetí žena (S03E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Cestou do ráje (S04E04)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Cvičná vražda (S04E18)
Hvězdná brána (TV seriál)
Protiúder (S10E07)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Soudci (S04E23)
JAG (TV seriál)
Příznivé větry a stoupenci moří (S10E22)
Tým snů (S10E21)
Neznámý voják (S10E20)
další epizody (12)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(S03E21)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Papírovou či igelitovou (S04E14)
JAG (TV seriál)
Muž na mostě (S10E09)
Tábor Delta (S10E07)
Pořádně velká loď (S10E06)
další epizody (5)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vše pro naši zem (S04E02)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
With Honor (S01E18)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Plán (S02E03)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
2000 Dawsonův svět (TV seriál)
The Unusual Suspects (S04E08)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
The Original Wives Club (E11)
Mare Tranquilitatis (E06)
1968 (E04)
další epizody (5)
1995 Murder One (TV seriál)
The Monroes (TV seriál)
1992 Mann & Machine (TV seriál)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
1987 Pulaski (TV seriál)

Dokumentární

1985 Kerouac, the Movie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky