foto

Dermot Crowley

  • nar. 19.3.1947 (70 let)
    Cork, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Black 47
2017 The Death of Stalin
Ying lun dui jue
2016 Masaryk
2015 Dáma v dodávce
Everyman (divadelní záznam)
2014 Mrs. Brown's Boys D'Movie
2013 Nejvyšší nabídka
2009 Holy Water
Margaret (TV film)
2008 Gud, lukt och henne
2006 Babel
HG Wells: War with the World (TV film)
2004 Lawless (TV film)
2002 Dead Gorgeous (TV film)
Tři sestry a jeden pohřeb
2001 Vražedná místa: Fotografovo křeslo (TV film)
2000 Legenda o slavném návratu
1998 Láska k tanečníkovi (TV film)
1997 Breakout (TV film)
1996 Sculptress, The (TV film)
1994 Grushko (TV film)
Staggered
1993 Syn Růžového Pantera
1990 The March
Wilt
1988 Codename: Kyril (TV film)
1987 Malá Dorritka
1985 Blue Money (TV film)
Doktor a ďáblové
1983 Chobotnička
Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
1982 Giro City

TV seriály

2016 The Collection (TV seriál)
The Betrayal (E07)
2015 Luther (TV seriál)
Episode #4.2 (S04E02)
Episode #4.1 (S04E01)
2014 Borgia (TV seriál)
1506 (S03E13)
2013 Father Figure (TV seriál)
Luther (TV seriál)
Episode #3.4 (S03E04)
Episode #3.3 (S03E03)
Episode #3.2 (S03E02)
další epizody (4)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
2011 Luther (TV seriál)
Episode #2.4 (S02E04)
Episode #2.3 (S02E03)
Episode #2.2 (S02E02)
další epizody (4)
2010 Luther (TV seriál)
Episode #1.6 (S01E06)
Episode #1.4 (S01E04)
Episode #1.3 (S01E03)
2008 Raw (TV seriál)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2006 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Na nesprávné stopě (S09E04)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Helen West (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2001 Rebel Heart (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Call Red (TV seriál)
Father Ted (TV seriál)
Rock a Hula Ted (S02E07)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Independent Man, An (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Dobrodružství claphamské kuchařky (S01E01)
Stay Lucky (TV seriál)
1988 Echoes (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
Hannay (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Call Me Mister (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1976 Victorian Scandals (TV seriál)

Dokumentární

1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace