foto

Ivan Djurovic

  • nar. 20.10.1986 (33 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 It Watches
2012 Under the Bed
2011 51

TV seriály

2019 Tým SEAL (TV seriál)
Theory and Methodology (S03E03)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S07E24)
2008 Akta Z (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 It Watches

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 It Watches

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky