foto

Rick Irwin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nedotknutelní
The Luring
2017 Burguesinha
Just Within Reach
2016 It Watches
2014 Síla života
2013 A dost!
2011 Dobrý doktor
2000 Dead Hate the Living!, The

TV seriály

2010 Liga snů (TV seriál)
High School Reunion (S02E10)
2007 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje cesta nikam (S06E08)
2005 Committed (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky