foto

Piero Piccioni

  • nar. 6.12.1921
    Turín, Itálie
  • zem. 23.7.2004 (82 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1998 Incontri proibiti
1994 Nestore l'ultima corsa
1991 Sproštěn viny
1990 Lakomec
1988 Botta di vita, Una
1987 Kronika ohlášené smrti
Tassinaro a New York, Un
1985 Sono un fenomeno paranormale
1984 Všichni za mříže
1983 Taxikář
1982 Tati, to snad ne!
Vlastní spravedlnost
Vím, že víš, že vím
1981 Tři bratři
1980 Já a Káča
Trampoty bankovního úředníčka
1979 Kristus se zastavil v Eboli
Riavanti... Marsch!
Zdravý nemocný
1978 Le Témoin
Profesor Kranz, Němec z Německa
1977 I vizi morbosi di una governante
1976 Chi dice donna, dice donna
Ctihodné mrtvoly
Cuore di cane
Společný pocit studu
Takové podivné příležitosti
1975 In nome del padre, del figlio e della Colt
1974 Anna Karenina (TV film)
Appassionata
Dokud se válčí, je naděje
Fatevi vivi: la polizia non interverrà
Il bacio
Travolti da un insolito destino nell'azzurro mare d'agosto
Všechno je úplně jinak
1973 Jeptišky od sv. Archanděla
Lucky Luciano
Modo di essere donna, Un
Můj bratr Anastasia
No encontré rosas para mi madre
Polvere di stelle
Sei bounty killers per una strage
Storia di una monaca di clausura
1972 Casa de Las Muertas Vivientes, La
Colt in mano del diavolo, Un
Giustiziere di Dio, Il
Judas... ¡toma tus monedas!
Le moine
Mimì metallurgico ferito nell'onore
Případ Mattei
Vysoká karetní hra
1971 Deserter, The
Fieras sin jaula
Hezký, charakterní Ital v Austrálii hledá krajanku za účelem sňatku
Jack el destripador de Londres
Marta
Ojo del huracán, El
Panenka na řetězu
První nevěra
The Light at the Edge of the World
1970 Ciao Gulliver
Colpo rovente
Contestazione generale
Na generálův rozkaz
On a ona
Prezident fotbalového klubu Borgorosso
Senza via d'uscita
1969 10 meraviglie dell'amore, Le
Addio, Alexandra
Altre, Le
Amore mio aiutami
Camille 2000
Generace oné doby
Indianápolis
Kenner
Nebeská vila
Playgirl 70
Scacco alla regina
Toh, è morta la nonna!
1968 Bora Bora
Fedra West
Fermate il mondo... voglio scendere
I giovani tigri
Il medico della mutua
Neznalost řeči nevadí
Quel caldo maledetto giorno di fuoco
Rozmar po italsku
Se incontri Sartana prega per la tua morte
Tajný agent na Blízkém východě
Temptation
1967 Byl jednou jeden
Cizinec
Matchless
Qualcuno ha tradito
Scusi, lei è favorevole o contrario?
Ti ho sposato per allegria
Un italiano in America
Čarodějky
1966 Fumo di Londra
Hon na lišku
I nostri mariti
Missione mortale Molo 83
1965 Agente 077 dall'oriente con furore
Desátá oběť
Minnesota Clay
Okamžik pravdy
Tři tváře
Znal jsem ji dobře
1964 Chi lavora è perduto
Fuga, La
Il disco volante
Tre notti d'amore
Tre per una rapina
Žena je něco nádherného
1963 Boom
Démon
Il diavolo
Il terrorista
La parmigiana
Nejkratší den
Pohrdání
Ruce nad městem
Tentativo sentimentale, Un
1962 Attico, L'
Citta prigioniera, La
Congo vivo
Il figlio di Spartacus
Smrt kmotřička
Stárnutí
Totò diabolicus
Una vita violenta
Ve službách mafie
Zapomnětlivý z Collegna
Zuřivá léta
Černá duše
1961 Dva strážmistři
Gioventù di notte
Imprevisto, L'
Romulus a Remus
Salvatore Giuliano
Statek
Vrah
1960 Adua a její družky
Brevi amori a Palma di Majorca
Gobbo, Il
I dolci inganni
Krásný Antonio
L'Impiegato
La giornata balorda
Svedesi, Le
Via Margutta
1959 Avventura a Capri
Filutové
La notte brava
Pleťáci
1958 Gardový seržant
Racconti d'estate
1957 Belle ma povere
Donna che venne dal mare, La
Nata di marzo
Pauvres mais beaux
1956 Guendalina
La finestra sul Luna Park
1955 Yalis, la vergine del roncador
1954 Pláž
1952 Mondo le condanna, Il

TV seriály

1987 Dítě jménem Ježíš (TV seriál)
1985 Quo vadis (TV seriál)
1972 I Nicotera (TV seriál)
1969 Fratelli Karamazov, I (TV seriál)
1965 La figlia del capitano (TV seriál)

Dokumentární

1989 12 registi per 12 città
1975 Fratello mare
1974 Il dio sotto la pelle
1972 Dialoghi dell'acciaio
1969 Inghilterra nuda
1967 L'Italia vista dal cielo: Basilicata e Calabria
1962 Il Mondo di notte numero 2
1961 Svět noci
1957 Segreto della Sierra Dorada, Il

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce