foto

Gage Munroe

  • nar. 4.1.1999 (18 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Shack
2015 Max's Fantastic Adventures - The Well of Lost Souls
Pirate's Passage (TV film)
2014 Emily
Lucky Duck (TV film)
2013 Christmas with Tucker (TV film)
Mad Ship
Skating to New York
2012 I Declare War
2011 Válka Bohů
2010 Ďábel
Neděle u Tiffanyho (TV film)
2008 Coopers' Camera
Nezlomná pouta (TV film)
Poslední týden

TV seriály

2017 The Expanse (TV seriál)
The Monster and the Rocket (S02E12)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
Little Charmers (TV seriál)
2014 Remedy (TV seriál)
2013 Tlapková patrola (TV seriál)
2012 Ella, malé slůňátko (TV seriál)
Firma (TV seriál)
Grojband (TV seriál)
Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Sanctuary: Part 1 (S01E06)
Justin Time (TV seriál)
Výjimeční (TV seriál)
2010 Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
Doodlebops Rockin' Road Show (TV seriál)
Pouštění žilou (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Boháč a chudák (S03E04)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
Vlny (TV seriál)
2007 Super Why! (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)

TV pořady

2007 Jon Dore Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace