foto

Fred Testot

  • nar. 20.2.1978 (41 let)
    Porto-Vecchio, Corse-du-Sud, Korsika, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La Source
2018 À 2 heures de Paris
2017 L'Épreuve d'Amour (TV film)
2016 Arrête ton cinéma!
Pařba v Pattayi
2015 L'emprise (TV film)
Rose et le soldat (TV film)
2014 Bon rétablissement !
2013 Le Grand Méchant Loup
2012 Dépression et des potes
Po stopách Marsupilamiho
Sea, No Sex and Sun
2011 Au bistro du coin
Knoflíky patří vítězům
Náhradní plán
Voisin voisin
2010 Allez raconte!
Gardiens de l'ordre
Pas Petit Poucet, Le (TV film)
Ya basta!
2009 Arthur a Maltazardova pomsta
Frajeři
Je vais te manquer
Le Siffleur
Murphyho zákon maximálních průšvihů
2008 2 blbouni v Paříži
2007 Dans leur peau
Garage Babes
Kozak
2006 Pigeon
2004 Carton, Le
2002 Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Ces jours heureux
Ma Forever
2001 Concierge est dans l'ascenseur, La
Crimes et déguisements
Je peux dire une connerie?
Téměř smrtonosná past
2000 Granturismo
Old School

TV seriály

2019 Le Temps est assassin (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Sam (TV seriál)
Bettina (S03E08)
Capucine (S03E07)
Adam (S03E06)
další epizody (8)
2018 Sam (TV seriál)
Choix cornéliens (S02E06)
Il n'y a pas d'amour heureux (S02E05)
Je serai, tu seras, elle sera (S02E04)
další epizody (6)
2017 La Mante (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Y'a pas d'âge (TV seriál)
2011 Bref (TV seriál)
Fish'n Chips (TV seriál)
Platane (TV seriál)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
2007 Moot-Moot (TV seriál)
2006 Multiples, Les (TV seriál)
SAV des émissions (TV seriál)
2005 Village départ (TV seriál)
2001 Caméra café (TV seriál)
Omar et Fred (TV seriál)
1988 Guignols de l'info, Les (TV seriál)

Dokumentární

2004 Matinale, La (TV seriál)
2003 L' Impossible mister Dieudo
2002 Lucie Carrasco - Une histoire d'hommes

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Au bistro du coin

Host

TV pořady

2016 Amanda (TV pořad)
Même le dimanche (TV pořad)
Quotidien (TV pořad)
2009 2 heures de rire avec Kad Merad (TV pořad)
Vraie vie d'Omar & Fred, La (TV pořad)
2007 Les stars se dépassent pour ELA (TV pořad)
N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Ding Dong (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
2000 On a tout essayé (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky