foto

Ikuro Fudžiwara

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Legenda o perlách naga
2012 Omuraisu
2011 Mural
2009 Jattáman
Nise sacu
2008 Hua pi
2007 Dear Friends
2005 Onadži cuki o miteiru
2001 Drug

TV seriály

2012 Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
1994 Huckleberry Finn monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace