foto

William Katt

  • nar. 16.2.1951 (68 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 When the Storm God Rides
2017 The Man from Earth: Holocene
2015 Subterranea
2014 The Unwanted
2013 .357
Paranormal Movie
Sparks
The Secret Lives of Dorks
2012 Room and Board
Sweetwater
2011 Encore of Tony Duran, The
Moon (TV film)
2010 Earthling
Opravdové country 2: Talent
Super
Zrcadla 2
2009 Deadland
2008 Beautiful Loser
Velká hra
2007 Pozemšťan
Požírač kostí (TV film)
Vetřelec vs. Lovec
2006 Backstage Pass
Gamers
2005 Divoká řeka
Záhadná žena: Hra (TV film)
2003 Descendant
2002 Dobrák Ben (TV film)
Snake Island
Treading Water
2001 Circuit
Prohlášen za mrtvého
2000 Learning to Surf
1999 Clean and Narrow
Twin Falls Idaho
Ďábelská hra
1998 Hra na schovávanou (TV film)
Hyacinth
1997 Matka Tereza: Ve jménu ubohých
Tvrdí chlapi (TV film)
U'bejani
Whacked
1996 Chřestýši (TV film)
Kolik váží duše (TV film)
Láska s překážkami (TV film)
Ďábelský mazlíček
1995 Pirani útočí (TV film)
Ten kluk je postrach 3 (TV film)
1994 Amerikanskiy Blyuz (TV film)
Cyborg 3: Záchrana rasy
Mýtná stanice
Pošťák
Stranger by Night
1993 Vzdálení příbuzní
1992 Dvojitý kříž
Dům IV
1991 Poslední výzva
1990 Bouře
Naked Obsession
1989 Swimsuit (TV film)
Top of the Hill (TV film)
Wedding Band
1988 Bílý duch
Perry Mason: Případ dámy v jezeře (TV film)
Perry Mason: Případ pomstěného esa (TV film)
1987 Perry Mason: Případ hanebného ničemy (TV film)
Perry Mason: Případ zavražděné madam (TV film)
Perry Mason: Případ zlovolného ducha (TV film)
Perry Mason: Případ ztracené lásky (TV film)
1986 Dům
Perry Mason: Případ jeptišky (TV film)
Perry Mason: Případ střílejícího herce (TV film)
1985 Africká legenda
Perry Mason se vrací (TV film)
1982 Rainmaker, The (TV film)
1981 Pippin: His Life and Times (TV film)
1979 Butch a Sundance: Začátky
1978 Velká středa
1977 První láska
1976 Carrie
1974 Can Ellen Be Saved? (TV film)
1972 Dcery Joshuy Caba (TV film)
1971 The Late Liz
1970 Night Chase (TV film)

TV seriály

2017 Supergirl (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
2010 Vražedná čísla (TV seriál)
A vítězem se stává... (S06E14)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Motýlí efekt (S03E02)
2006 Dr. House (TV seriál)
House vs. Bůh (S02E19)
2004 JAG (TV seriál)
Firemní zabijáci (S10E02)
2001 JAG (TV seriál)
Osudný kurz (S06E12)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1991 Good Sports (TV seriál)
1989 Top of the Hill (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Drahý otče (S01E12)

Dokumentární

2013 Milius
2010 Hollywood Don't Surf!
2002 Surf Now Apocalypse Later
2001 Acting 'Carrie'
1986 Fangoria's Weekend of Horrors

TV pořady

1994 Howard Stern (TV pořad)
1991 Circus of the Stars #16 (TV pořad)

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace