foto

Gerardo Taracena

  • nar. 1970
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sound of Freedom
2019 Mentada de padre
2018 At the Frontera
Esperando Al Gordo
Influencia
Motel Acqua
2017 Casa Caracol
La Hora De Salvador Romero
2016 Cuernito Armani
El ochenta
La Niña de la Mina
La Ramona
¿Qué Culpa Tiene el Niño?
2015 Břímě
2014 Mexican gangster
Princesas de cartón
Ramona
Volando Bajo
2013 Deseo
Familia gang
Jirón de Niebla
La lluvia al borde del camino
Potosí
2012 Chcete-li sestavit vrtulník
El Buchon
Espacio interior
Las paredes hablan
Moje letní prázdniny
Po stopách Marsupilamiho
Un mundo para Raúl
2011 Contratiempo
Ladies Mafia
Salvando al Soldado Pérez
2010 Lupano Leyva
Peklo
Sucedió en un día
2009 Crónicas chilangas
Sin Nombre
2007 Život za zdí
2006 Apocalypto
2005 Club eutanasia
Housle
Torcidos, Los
2004 Muž v ohni
2003 Misterio del Trinidad, El
2001 El camino de las ceibas
Mexičan
2000 De ida y vuelta
Sin dejar huella
1995 Hilito de sangre, Un
1994 Pumaens datter

TV seriály

2020 Narcos: Mexiko (TV seriál)
Systém se zhroutil (S02E08)
Pravda a smíření (S02E07)
Velký tunel (S02E04)
další epizody (5)
2018 Narcos: Mexiko (TV seriál)
Legenda (S01E10)
Prostě řekni ne (S01E08)
Šéf šéfů (S01E07)
další epizody (7)
Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Los Caminos del Senior (S04E07)
Ten Cuidado Con Los Deseos (S04E06)
Todo O Nada (S04E05)
další epizody (5)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Cicatriz (S01E13)
Quinientos Mil (S01E12)
Billete de Magia (S01E08)
další epizody (10)
2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
The Rise of the Republic (E05)
Vengeance Is Mine (E04)
Blood for Blood (E03)
další epizody (5)
2012 Věznice Capadocia (TV seriál)
Plod tvého života (S03E02)
Velký nářek (S03E01)
2011 Niño Santo (TV seriál)
2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
2008 Los simuladores (TV seriál)
2007 Pantera, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky