foto

John Llewellyn Moxey

  • nar. 26.2.1925
    Argentina
  • zem. 29.4.2019 (94 let)
    University Place, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Outback Bound (TV film)
1987 Sadie and Son (TV film)
Smrtící podvod (TV film)
1986 Blacke's Magic (TV film)
1985 When Dreams Come True (TV film)
1983 Cradle Will Fall, The (TV film)
Through Naked Eyes (TV film)
1982 Desire, the Vampire (TV film)
1981 Kdo zabil Joy Morganovou? (TV film)
No Place to Hide (TV film)
Už nebudu mlčet (TV film)
1980 Mating Season, The (TV film)
Poslední den války (TV film)
1979 Ebony, Ivory and Jade (TV film)
Power Within, The (TV film)
Solitary Man, The (TV film)
Svátost strachu (TV film)
1978 Odvaha a vášeň (TV film)
President's Mistress, The (TV film)
1977 Intimate Strangers (TV film)
Panic in Echo Park (TV film)
1976 Nightmare in Badham County (TV film)
Smash-Up on Interstate 5 (TV film)
Tales of the Nunundaga (TV film)
1975 Conspiracy of Terror (TV film)
Foster and Laurie (TV film)
1974 Kam zmizeli všichni lidé? (TV film)
Strange and Deadly Occurrence, The (TV film)
1973 Genesis II (TV film)
1972 Bounty Man, The (TV film)
Ghost Story (TV film)
Hardcase (TV film)
Home for the Holidays (TV film)
The Night Stalker (TV film)
1971 Escape (TV film)
Taste of Evil, A (TV film)
The Death of Me Yet (TV film)
The Last Child (TV film)
1970 House That Would Not Die, The (TV film)
San Francisco International (TV film)
1969 Tall, Stalwart Lancer, A (TV film)
1968 A Hatful of Rain (TV film)
1967 Dial M for Murder (TV film)
1966 Circus of Fear
Tormentors, The (TV film)
1965 Strangler's Web
1964 Downfall
Face of a Stranger
1963 20,000 Pound Kiss, The
Ricochet
1962 Death Trap
1961 Ring of Truth (TV film)
1960 Foxhole in Cairo
The City of the Dead

TV seriály

1989 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Bez východiska (S03E07)
1986 Matlock (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v elektrické katedrále (S02E16)
Sud prachu (S02E15)
Magnum (TV seriál)
Kdo je to Don Luis, a proč mi dělá ty hrozné věci (S06E19)
Nastrčená loutka (S06E17)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Jessica za mřížemi (S02E09)
Zazpívám ti o vraždě (S02E05)
Namaluj mi vraždu (S01E15)
další epizody (4)
Magnum (TV seriál)
Muž z Marseille (S05E20)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Heart of Darkness (S01E02)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Všechno lítá, co peří má (S01E03)
Magnum (TV seriál)
Já jsem svědek (S04E21)
Můj přítel Holmes (S04E18)
Návrat Luthera Gillise (S04E16)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The ACM Kid (S01E06)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Intrigue (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1964 Případy komisaře Gideona (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky