foto

Jorge Luis Pila

  • nar. 3.8.1972 (48 let)
    Praha, Československo

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Eliso, vrať se! (TV seriál) (2010)

    - Herec Jorge Luis Pila (Cristobal) se narodil v Praze v Československu, Roberto Mateos (Bruno) pak měl za první manželku Češku Wandu z Brna. (fiLLthe3DD)

  • Eliso, vrať se! (TV seriál) (2010)

    - V roce 2010 chtěla společnost Telemundo natočit seriál Las Cuatro mujeres de Juan, ve kterém si měli zahrát Jencarlos Canela, Gaby Espino a Jorge Luis Pila. K seriálu byl nejdříve natočen trailer se scénou, ve které Jorge Luis Pila jede na motorce. Seriál ale nakonec natočen nebyl, a tak byl záběr Jorgeho jedoucího na motorce použit do úvodní znělky právě tohoto seriálu. (fiLLthe3DD)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Corazón Valiente (TV seriál)
2011 La casa de al lado (TV seriál)
2010 Aurora (TV seriál)
Eliso, vrať se! (TV seriál)
2009 V náručí ďábla (TV seriál)
2007 Acorralada (TV seriál)
2005 Decisiones (TV seriál)
2004 Nezkrotná Lucía (TV seriál)
2003 Rebeca (TV seriál)
2002 Escándalo del mediodía, El (TV seriál)
2001 Secreto de amor (TV seriál)
2000 Ellas, inocentes o culpables (TV seriál)
1999 Catalina y Sebastián (TV seriál)
1998 Yacaranday (TV seriál)
1997 Al norte del corazón (TV seriál)