foto

Andrea Schober

  • nar. 10.3.1964 (55 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Eine Frau namens Harry
1989 Wie du mir... (TV film)
1985 Küken kommen, Die
1983 Die Schaukel
1982 Tränen im Kakao (TV film)
1980 Also es war so... (TV film)
1977 Adolf und Marlene
1976 Čínská ruleta
1974 Effi Briestová
Griseldis (TV film)
Zwei himmlische Dickschädel
1972 Kinderarzt Dr. Fröhlich
1971 Obchodník se zeleninou

TV seriály

1989 Mein Butler und ich (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Kunstfehler (S01E10)
1982 Beim Bund (TV seriál)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Acht Stunden sind kein Tag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky