foto

Kristin Griffith

  • nar. 7.9.1953 (65 let)
    Odessa, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ben Is Back
Limit of Wooded Country
2016 Drawing Home
2015 I Smile Back
2014 Pachuť pomsty
2001 Revolution #9
2000 Calling Bobcat
1998 Dlouhá cesta domů (TV film)
Tis the Season
1997 Rose Hill (TV film)
1993 Gregory K (TV film)
King of the Hill
1991 Výstřely na sklonku dne (TV film)
1979 Evropané
Hlas krve (TV film)
1978 Interiéry

TV seriály

2018 Boj o moc (TV seriál)
Pre-Nuptial (S01E09)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Little Fish (S01E11)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Conned (S11E19)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Odkaz (S07E19)
2005 Třetí hlídka (TV seriál)
How Do You Spell Belief? (S06E20)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Potřeba (S04E03)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Runaway (S02E16)
Právo a pořádek (TV seriál)
All My Children (S11E20)
2000 Ed (TV seriál)
Wonderland (TV seriál)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Seed (S05E15)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1985 Hometown (TV seriál)
1979 House Calls (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace