foto

György Molnár

  • nar. 21.6.1948 (71 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Tawaret (TV film)
2007 Tavasz, nyár, ösz (TV film)
2000 Egyszer élünk
1998 Sok hühó Emmiért (TV film)
1994 Három idegen úr (TV film)
1993 Anna filmje
1992 Vörös vurstli
1989 Alapképlet (TV film)
1987 A varázsló álma (TV film)
1986 Vigyázat, mélyföld! (TV film)
1985 Békestratégia (TV film)
Rafinált bünösök (TV film)
1984 Örökkön-örökké (TV film)
1980 Lóden-Show (TV film)

TV seriály

2004 Könyveskép (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Tawaret (TV film)
1998 Sok hühó Emmiért (TV film)
1994 Három idegen úr (TV film)
1993 Anna filmje
1992 Vörös vurstli
1985 Rafinált bünösök (TV film)
1984 Örökkön-örökké (TV film)
1980 Lóden-Show (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Ördög vigye

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky