foto

Ashley Watkins

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Aguruphobia
2012 A Broken Code
Hero of the Day
2011 I'm Coming Out
LMFAO feat. Natalia Kills - Champagne Showers
Mann's World, A (TV film)
2010 Pelt
2008 Live Fast, Die Young

TV seriály

2016 Mladý papež (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
2014 The Neighbors (TV seriál)
Oscar Party (S02E16)
2012 Californication (TV seriál)
Kluci a holky (S05E03)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Vystrčené pozadí (S07E05)
2009 Castle na zabití (TV seriál)

Dokumentární

2008 Vězeňkyně (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 Panic! At The Disco - Don't Threaten Me With A Good Time (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2008 1000 Ways to Die (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky