foto

Allan Trautman

  • nar. 1955
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kniha džunglí
2012 Grey Matter
2005 Muppets' Wizard of Oz, The (TV film)
2003 Nesnesitelná krutost
2002 Vánoční příběh (TV film)
2001 Opoparchant
2000 Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
1999 Muppeti z vesmíru
1994 Muppet Classic Theater
1990 Cold Dog Soup
Very Retail Christmas, A (TV film)
1988 Návrat oživlých mrtvol 2
1985 Návrat oživlých mrtvol

TV seriály

2016 Splash and Bubbles (TV seriál)
Word Party (TV seriál)
2014 Jim Henson's Creature Shop Challenge (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Greg the Bunny (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
1996 Muppets Tonight! (TV seriál)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Ženatý se závazky (TV seriál)
V Chicagu beze spánku (S09E08)
1992 Dinosaurové (TV seriál)
Blahodárná sopka (S02E15)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
Balada o Charleen (S02E04)

Dokumentární

2011 More Brains! A Return to the Living Dead

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Splash and Bubbles (TV seriál)
2008 Sid, dítě vědy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace