foto

Anna Císařovská

  • nar. 1987
    Praha, Československo

Biografie

Vystudovala gymnázium s maturitou z klavíru, poté byla přijata na Damu. Po studijích založila spolu s kolegy Divadlo X10, které působí na jevišti Strašnického divadla. Díky jazykové vybavenosti je obsazována i do zahraničních projektů a reklam. Z filmové tvroby: The traitor, Láska je láska, Sanitka 2, Poslední slovo Charlotty Garrigue Masarykové.

Anna Miklošová

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Traitor
2013 Epilog (studentský film)
2012 Láska je láska

TV seriály

2020 Modrý kód (TV seriál)
Budu tomu věřit (S04E63)
2018 Život je hra (TV seriál)
Sebrat flašku (S01E03)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
České století (TV seriál)
Kulka pro Heydricha (1941) (E03)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Líná lež (E07)

Dokumentární

2018 Poslední slovo Charlotty Garrigue Masarykové (TV film)
Vyjednavači vestfálského míru (TV film)
2014 Ztracen 45
2011 Pátá čtvrť: zmizelé město pražské
2006 Fiktivní deník Zikmunda Reacha (TV film)