foto

Anna Císařovská

  • nar. 1987
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Traitor
2013 Epilog (studentský film)
2012 Láska je láska

TV seriály

2018 Život je hra (TV seriál)
Sebrat flašku (E03)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
České století (TV seriál)
Kulka pro Heydricha (1941) (E03)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Líná lež (E07)

Dokumentární

2018 Poslední slovo Charlotty Garrigue Masarykové (TV film)
Vyjednavači vestfálského míru (TV film)
2014 Ztracen 45
2011 Pátá čtvrť: zmizelé město pražské
2006 Fiktivní deník Zikmunda Reacha (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace