foto

Chipo Chung

  • nar. 1977
    Zimbabwe
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 360
2009 Faidra (divadelní záznam)
Politické kruhy
2007 Dalziel a Pascoe: Projekt Afrodíté (TV film)
Sunshine
2005 Důkaz

TV seriály

2017 Into the Badlands (TV seriál)
Meč padající hvězdy (S02E03)
Síla orlího spáru (S02E02)
Tygr proti hoře (S02E01)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
From Darkness (TV seriál)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
2012 Sherlock (TV seriál)
Psisko baskervillské (S02E02)
2011 Camelot (TV seriál)
Reckoning (E10)
The Battle of Bardon Pass (E09)
Igraine (E08)
další epizody (8)
2010 Identity (TV seriál)
2008 Poslední nepřítel (TV seriál)
Pán času (TV seriál) - herec, a.z.
Konec cesty (S04E13) - a.z.
Odboč vlevo (S04E11)
2007 Pán času (TV seriál)
Utopie (S03E11)
2003 Absolute Power (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace