foto

Chipo Chung

  • nar. 1977
    Zimbabwe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 360
2009 Politické kruhy
2007 Sunshine
2005 Důkaz

TV seriály

2019 Into the Badlands (TV seriál)
Sedmička jde do boje (S03E16)
Prokletí rudého deště (S03E14)
Černý lotos, bílá růže (S03E13)
další epizody (7)
2018 Into the Badlands (TV seriál)
Levhard se chytá oblak (S03E08)
Leopard líčí na Králíčka (S03E03)
2017 Nezvěstná (TV seriál)
Child's Play (S01E09)
A & B (S01E07)
Nobody's Innocent (S01E06)
další epizody (7)
Into the Badlands (TV seriál)
Meč padající hvězdy (S02E03)
Síla orlího spáru (S02E02)
Tygr proti hoře (S02E01)
2016 Thirteen (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
From Darkness (TV seriál)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
2013 The Politician's Husband (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Sherlock (TV seriál)
Psisko baskervillské (S02E02)
2011 Camelot (TV seriál)
Zúčtování (E10)
Bitva o Bardonský průsmyk (E09)
Igraine (E08)
další epizody (8)
2010 Identity (TV seriál)
2008 Poslední nepřítel (TV seriál)
Pán času (TV seriál) - herec, a.z.
Konec cesty (S04E13) - a.z.
Odboč vlevo (S04E11)
2007 Pán času (TV seriál)
Utopie (S03E11)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Projekt Afrodíté (S11E04)
2003 Absolute Power (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Divadelní záznam

2009 Faidra (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky