foto

Thomas Kloss

  • nar. 29.12.1956 (62 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Don Jon
Selection, The (TV film)
2011 Barbar Conan
2002 Showtime
1999 Madonna: The Video Collection 93:99 (video kompilace)
War of the Angels
1998 Palmetto
1996 Milenec nebo vrah
1994 Pontiakem k měsíci

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Proof (TV seriál)
Pilot (E01)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Hudební videoklipy

2012 Enrique Iglesias, Usher ft. Lil Wayne - Dirty Dancer (hudební videoklip)
2011 Leona Lewis feat. Avicii - Collide (hudební videoklip)
2009 Lady Gaga - Bad Romance (hudební videoklip)
2003 Jennifer Lopez: The Reel Me (hudební videoklip)
2001 Jennifer Lopez - Play (hudební videoklip)
1999 The Will Smith Music Video Collection (hudební videoklip)
Will Smith - Wild Wild West (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2004 Lest We Forget: The Video Collection (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace