foto

Thomas Kloss

  • nar. 29.12.1956 (63 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Don Jon
Selection, The (TV film)
2011 Barbar Conan
2002 Showtime
1999 War of the Angels
1998 Palmetto
1996 Milenec nebo vrah
1994 Pontiakem k měsíci

TV seriály

2019 Treadstone (TV seriál)
The Berlin Proposal (E03)
The Kwon Conspiracy (E02)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Proof (TV seriál)
Pilot (E01)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Iggy Azalea feat. Jennifer Hudson - Trouble (hudební videoklip)
2013 Pitbull feat. Christina Aguilera - Feel This Moment (hudební videoklip)
2012 Enrique Iglesias, Usher ft. Lil Wayne - Dirty Dancer (hudební videoklip)
2011 Leona Lewis feat. Avicii - Collide (hudební videoklip)
2009 Lady Gaga - Bad Romance (hudební videoklip)
2008 Britney Spears: Circus (hudební videoklip)
2003 Jennifer Lopez: The Reel Me (hudební videoklip)
2001 Janet Jackson - Son Of A Gun (hudební videoklip)
Jennifer Lopez - Play (hudební videoklip)
1999 Madonna - Beautiful Stranger (hudební videoklip)
The Will Smith Music Video Collection (hudební videoklip)
Will Smith - Wild Wild West (hudební videoklip)

Video kompilace

1999 Madonna: The Video Collection 93:99 (video kompilace)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2004 Lest We Forget: The Video Collection (hudební videoklip)
2003 Marilyn Manson: mOBSCENE (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky