foto

Sam Leavitt

  • nar. 6.2.1904
    New York City, New York, USA
  • zem. 21.3.1984 (80 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1975 The Man in the Glass Booth
1972 Banacek (TV film)
Evil Roy Slade (TV film)
Longest Night, The (TV film)
The Screaming Woman (TV film)
1971 Hvězdná dívka
1970 The Grasshopper
1969 Rebelové
1968 Dům sedmi rozkoší
Where Angels Go, Trouble Follows
1967 Hádej, kdo přijde na večeři
1966 An American Dream
I Deal In Danger
Murderers' Row
1965 Brainstorm
Dr. Goldfoot, tvůrce robotických žen
Major Dundee
My Blood Runs Cold
Two on a Guillotine
1964 Shock Treatment
1963 Diamond Head
Johnny Cool
1962 Mys hrůzy
Rada a souhlas
1961 The Right Approach
1960 Exodus
Seven Thieves
1959 Anatomie vraždy
Five Gates to Hell
Pahorek Pork Chop
The Crimson Kimono
1958 Spanish Affair
The Fearmakers
Útěk v řetězech
1957 Careless Years, The
Eighteen and Anxious
Hell Ship Mutiny
Sierra Stranger
Time Limit
1956 Crime in the Streets
Hot Rod Girl
The Bold and the Brave
Wild Party, The
1955 An Annapolis Story
Muž se zlatou paží
The Court-Martial of Billy Mitchell
1954 Carmen Jones
Cesta na jihozápad
Zrodila se hvězda
1953 China Venture
Goof on the Roof
Mission Over Korea
1952 The Thief
1935 Thoroughbred
1934 Undercover Men
Woman in the Dark

TV seriály

1977 Fantastická cesta (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Smack in the Middle (S01E02)
Hi Diddle Riddle (S01E01)
Blue Light (TV seriál)
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1956 The Count of Monte Cristo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace