foto

Darren Dalton

  • nar. 9.2.1965 (54 let)
    Powell, Wyoming, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 The Cottage
2010 The Auctioneers
2009 Children of the Hunt
Jailhouse, The
Zapomenutý ostrov
2008 Vteřiny před koncem světa
Válka světů 2: Další vlna
1998 Spící psi
1997 Big Fall, The
1996 Hodina pomsty
Čisté nebezpečí
1995 Wölfe, Die
1994 Scanner: Policajt
1993 Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1992 Policajtská čest
1990 Montana (TV film)
1988 Dancing in the Forest
1987 Daddy (TV film)
1986 Bratrstvo spravedlivých (TV film)
1984 Rudý úsvit
Sexuální potěšení
1983 Ztracenci

TV seriály

1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Zajatec (S01E11)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1985 The Best Times (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)

Dokumentární

2013 Milius

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace