foto

Nicki Aycox

  • nar. 26.5.1975 (43 let)
    Hennessey, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nicki Lynn Aycox, jak se jmenuje celým jménem, se narodila 26. května 1975 v Oklahomském městečku Hennessey. Má mladšího bratra Stevea. Po předcích v sobě nese kousek indiánského dědictví původních američanů. Plynně hovoří německy.

Nicki začala hrát už v dětství, jako dítě hrála na klavír a zpívala při průvodech krásy. Zahrála si v seriálech jako ED nebo ČERNÝ ANDĚL. Hrála i roli roztleskávačky v hororu JEEPERS CREEPERS 2. Větší roli dostala v seriálu ODLOŽENÉ PŘÍPADY, kde si zahrála sestru hlavní vyšetřovatelky Lily Rush.

Několik epizod se ukázala i v seriálu LOVCI DUCHŮ, kde hraje postavu Meg Masters. V roce 2009 dostala hlavní roli v seriálu DARK BLUE, kde představuje tajnou policistku Jaimie Allen. Zahrála si i několik roliček ve filmech jako AKTA X:CHCI UVĚŘIT nebo JÍZDA DO PEKEL 2.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2014 Dead on Campus (TV film)
2013 Employer, The
Profile for Murder (TV film)
The Girl on the Train
2011 Tikot hodin
Za tabulí (TV film)
2010 Christina
Lifted
2009 Tom Cool
2008 Akta X: Chci uvěřit
Jízda do pekel 2
Zvířecí instinkty
2007 Neznámý svůdce
2004 Hněv duší
2003 Jeepers Creepers 2
Ve spádu událostí (TV film)
2002 Uhoď ji, je to Francouzka!
2001 Rave Macbeth
2000 Zločin a trest na předměstí
1999 Dogwalker, The
Krutý zákon (TV film)
1997 Defying Gravity
Rána jistoty

TV seriály

2013 Longmire (TV seriál)
Unquiet Mind (S02E01)
2010 Dark Blue (TV seriál)
Personal Effects (S02E10)
Dead Flowers (S02E09)
Shell Game (S02E08)
další epizody (10)
Lovci duchů (TV seriál)
Swan Song (S05E22)
Odložené případy (TV seriál)
Rána (S07E22)
Skoro jako v ráji (S07E21)
2009 Dark Blue (TV seriál)
A Shot in the Dark (S01E10)
Betsy (S01E09)
Venice Kings (S01E08)
další epizody (10)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Are You There, God? It's Me, Dean Winchester (S04E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
DeLuca motel (S07E10)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Six (E07)
2006 Lovci duchů (TV seriál)
Devil's Trap (S01E22)
Salvation (S01E21)
Shadow (S01E16)
další epizody (4)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dokonalá bouře (S02E03)
2005 Tam někde (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Noční nestvůry (S02E21)
Kensington (S02E20)
Škodolibost (S02E17)
další epizody (7)
2004 LAX (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Milionová výhra (S01E17)
Odložené případy (TV seriál)
Dům (S02E10)
Lovec myšlenek (S02E09)
Rudá záře (S02E08)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ellie (S02E10)
2000 Ed (TV seriál)
Opposite Sex (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Greena viděti (S03E03)
Akta X (TV seriál)
Zrychlení (S07E05)
1998 Significant Others (TV seriál)
1997 USA High (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Weird Science (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)

Dokumentární

2003 Lights, Camera, Creeper: Making 'Jeepers Creepers 2'

TV pořady

1994 Howard Stern (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace