foto

R. Keith Harris

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 County Line
2016 Elbow Grease
Shifting Gears
2015 Adrenaline
A Walk in the Woods
2014 Dark Awakening
Red Dirt Rising
2013 Jimmy
2012 Hatchet County
2010 The 5th Quarter
Trial, The
2009 In/Significant Others
Wesley
2008 Train Wreck
Zlomyslný apríl
2007 Dog Days of Summer
List, The
Vraždící monstrum
2006 Walker Payne
2005 Junebug
2003 Velká ryba
2001 Morning
1998 Legend of Two-Path
Tunel do Číny
1997 Last Lives
Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder (TV film)
Rychlá kola (TV film)

TV seriály

2017 Shots Fired (TV seriál)
Hour Five: Before the Storm (E05)
Hour Three: Somebody's Son (E03)
Ospalá díra (TV seriál)
Insatiable (S04E10)
Heads of State (S04E03)
Živí mrtví (TV seriál)
Druhá strana (S07E14)
2016 Outcast (TV seriál)
(I Remember) When She Loved Me (S01E02)
Živí mrtví (TV seriál)
Ranaři (S07E05)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Kali (S02E09)
Extract and Defend (S02E05)
New Coke (S02E02)
Živí mrtví (TV seriál)
Rozvázat uzly (S06E11)
2014 Pod kupolí (TV seriál)
Komprese (S02E12)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
Z modrého nebe (S01E05)
Epidemie (S01E04)
Požár (S01E02)
další epizody (4)
2011 Pomsta (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Matlock (TV seriál)

Dokumentární

2009 Making of 'Dog Days of Summer', The

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Shifting Gears

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace