foto

Wolfgang Böck

  • nar. 14.1.1953 (68 let)
    Linz, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Curling für Eisenstadt (TV film)
2017 Für dich dreh ich die Zeit zurück (TV film)
2013 Bad Fucking
Zur Sache, Macho! (TV film)
2011 Adel Dich (TV film)
2010 Echte Wiener 2 - Die Deppat'n und die Gspritzt'n
Kottan ermittelt: Rien ne va plus
Město pod tebou
Náhodný rukojmí
Případ Andropov (TV film)
2009 Ein Halbes Leben (TV film)
Sturmfrei
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
Die Entdeckung der Currywurst
Die Slupetzkis - Urlaub in Balkonien (TV film)
Die Slupetzkis - Urlaub wider Willen (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
2007 Die Lawine (TV film)
2006 Brüder III - Auf dem Jakobsweg (TV film)
Korunní princ (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
2005 Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
Zamilovaný kněz (TV film)
2003 Brüder II (TV film)
Der Bockerer IV. - Prager Frühling
MA 2412 - Die Staatsdiener
2002 Aus.schluss (studentský film)
Brüder (TV film)
Ich gehöre dir (TV film)
2001 Ausflug
Zwölfeläuten (TV film)
2000 Der Briefbomber (TV film)
Der Kreis Luther (studentský film)
Geboren in Absurdistan
Hart im Nehmen (TV film)
1999 Alles Bob!
Schandfleck, Der (TV film)
Wanted
1998 Hinterholz 8
Krvavé housle
Opernball (TV film)
1997 Komisař Rex, mladá léta (TV film)
Qualtingers Wien
Schwarzfahrer (TV film)
1996 Liebe des Ganoven, Die (TV film)
1995 Anfang von etwas, Ein
Die Ameisenstraße
Freispiel
Lovers (TV film)
Operation Plutonium (TV film)
1993 Der Nachbar
Indien
Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
1992 Bennyho video
Dead Flowers
Mord im Wald (TV film)
1991 Nie im Leben
1990 Erwin und Julia
1988 Der jüngste Tag (TV film)
Trostgasse 7 - eine Kindheit in Wien 1934-1938 (TV film)
1987 Vergiss Sneider!
1986 Tatort - Die Spieler (TV film)
1985 Die Praxis der Liebe

TV seriály

2018 Země zločinu (TV seriál)
Achterbahn (E14)
2016 Pregau (TV seriál)
Der große Tag (E04)
Die Erpressung (E03)
Die Lügen (E02)
další epizody (4)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Briefe einer Toten (S11E02)
2014 Die Detektive (TV seriál)
Vatertag (E10)
Bibi & Elfi (E09)
Skydiver (E06)
další epizody (5)
Země zločinu (TV seriál)
Smrt v čističce (E03)
2012 Soko Vídeň (TV seriál)
Späte Gegend (S08E03)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Victor Zacharias (S02E08)
2009 Soko Vídeň (TV seriál)
Reise in die Vergangenheit (S04E15)
2008 Polly Adler (TV seriál)
Seifenoper (E05)
Die Asche ihrer Mutter (E04)
Goldlukas (E03)
další epizody (4)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Die Hanno-Herz-Story (E10)
2006 Agathe (TV seriál)
Andělská křídla (E03)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Bumerang (E09)
2005 11er Haus (TV seriál)
2001-05: Abschlussfest (E05)
1991-95: Funkschatten (E04)
1976-80: Cordoba (E03)
další epizody (5)
Polly Adler (TV seriál)
Eine Frau sieht rosa (E01)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
71 Tage (E08)
Schwergewicht (E07)
Alles beim alten (E06)
další epizody (4)
2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Trübe Wasser (S04E08)
2002 V podezření (TV seriál)
Verdecktes Spiel (E01)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Das letzte Hemd hat keine Taschen (E03)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
2000 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Wer heikel ist, bleibt übrig (E01)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Wahlverwandtschaften (S01E18)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Mein ist die Rache (S01E338)
Kolportage (S01E333)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Smrt starých dam (S01E04)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1988 Místo činu (TV seriál)
Feuerwerk für eine Leiche (S01E211)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1984 Lebenslinien (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2016 Mein Bezirk: Mein Linz (TV film)
2013 Franz Antel - Meister der Unterhaltung
Joschi und die Stars - die Serie (TV seriál)
2010 Universum: Wiener Wasser (TV film) - vyp.
2008 Ernst Hinterberger - Jetzt red' i (TV film)
1987 Universum (TV seriál) - vyp.

Divadelní záznam

2001 Der verkaufte Großvater (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2016 Sehr witzig!? (TV pořad)
2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
Der Salon am Dienstag (TV pořad)
Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2003 Bei Stöckl (TV pořad)
2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky