foto

Je-hoon Lee

  • nar. 4.7.1984 (34 let)
    Městská čtvrť Hyoja, městský okres Jongno, Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sanyangeui sigan
2017 Ai kaen seupikeu
Bakyeol
2016 Tamjeong Honggildong : sarajin maeul
2013 Boonnoui yoonrihak
Paparoti
2012 Geonchukhakgaeron
Jeomjaengyideul
2011 Přední linie
2010 Gwi
Kim Jong-uk chatgi
Pasuggun
2009 Chingu sai?
2008 Yaktaljadeul
2007 Ijanggwa goonsoo
2006 Bangkwahoo oksang
Gamunui buhwal : gamunui yeonggwang 3
2004 Ryeong

TV seriály

2018 Peuriseuteu (TV seriál)
2017 Naeil geudaewa (TV seriál)
2016 Sigeuneol (TV seriál)
2014 Bimilui moon (TV seriál)
2012 Paeseon wang (TV seriál)
2010 Sejamae (TV seriál)

TV pořady

2013 Na honja sanda (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace