foto

Yuri

  • nar. 5.12.1989 (30 let)
    Ilsan, Kojang, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Nobeureshing
2007 Kkotminam yeonswae tereosageon

TV seriály

2018 Daejanggeum bogo issda (TV seriál)
Maeumeui sori sijeun 2 (TV seriál)
2017 Pigoin (TV seriál)
2016 Dongnaeeui yeongwoong (TV seriál)
Gohoeui byeoli bitnaneun bame (TV seriál)
2015 Kilmi, hilmi (TV seriál)
2012 Paeseon wang (TV seriál)
2007 Motmallineun gyeolhon (TV seriál)

Dokumentární

2015 에스엠타운 더 스테이지
2012 Aiem
SMtaeun laibeu en dokyo seupaeshyeol aeishyeon 3D

Hudební videoklipy

2007 Girls' Generation - Into the New World (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Jibung wiui makgeolli (TV pořad)
2016 더 랠리스트 (TV pořad) - mod.
2015 나홀로 연애중 (TV pořad)
애니멀즈 (TV pořad)
2013 Uridongne yeneunggwa cheyugui neungnyeokja (TV pořad)
댄싱 9 (TV pořad)
2012 Sinhwa bangsong (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
정글의 법칙 (TV pořad)
2009 Cheongchun bulpae (TV pořad)
유희열의 스케치북 (TV pořad)
헬로 베이비 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
꼬꼬관광 싱글싱글 (TV pořad)
샴페인 (TV pořad)
2007 작렬! 정신통일 (TV pořad)
2005 Syo! eumak jungsim (TV pořad)
2004 엠카운트다운 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky