foto

Seo-jin Lee

  • nar. 30.1.1973 (47 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wanbyeokhan tain
2005 Muyeonggeom
2001 Ai reobeu yoo

TV seriály

2019 Teuraep (TV seriál)
2016 Gyeolhongyeyag (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2014 Cham joheun sijeol (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
2009 Hon (TV seriál)
2008 On eeo (TV seriál)
2006 Peurijeu (TV seriál)
Yeonin (TV seriál)
2004 Bulsae (TV seriál)
2003 Damo (TV seriál)
2002 Byeoleul ssoda (TV seriál)
1999 Wang cho (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Liteul Poleseuteu (TV pořad)
2017 Yun sikdang (TV pořad)
2014 Samsi sekki (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)
달빛프린스 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky