foto

Rick Springfield

  • nar. 23.8.1949 (70 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nikdy není pozdě
2001 Hlad po tanci (TV film)
1998 Legie (TV film)
Vzpoura v Bílém domě (TV film)
1994 Harlequin 1 - Záměna (TV film)
1993 In the Shadows, Someone's Watching (TV film)
1992 Just Deserts (TV film)
1991 Silent Motive (TV film)
1990 Smrtelná odplata (TV film)
1989 Nick Knight (TV film)
1984 Hard to Hold

Galerie (70)

do profilu filmu >>
<< předchozí 1 2

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky