foto

Rick Springfield

  • nar. 23.8.1949 (69 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Nikdy není pozdě
2001 Hlad po tanci (TV film)
1998 Legie (TV film)
Vzpoura v Bílém domě (TV film)
1994 Harlequin 1 - Záměna (TV film)
1993 In the Shadows, Someone's Watching (TV film)
1992 Just Deserts (TV film)
1991 Silent Motive (TV film)
1990 Smrtelná odplata (TV film)
1989 Nick Knight (TV film)
1984 Hard to Hold
1978 Hrdinové z galaxií (TV film)

TV seriály

2018 Sideswiped (TV seriál)
The Rock Star (E04)
Goldbergovi (TV seriál)
RAD! (S06E03)
2017 American Horror Story (TV seriál)
Winter of Our Discontent (S07E08)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
Rock Never Dies (S12E07)
The Foundry (S12E03)
Mamma Mia (S12E02)
2015 Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Jiné životy (S02E05)
Noc si tě najde (S02E02)
2014 Griffinovi (TV seriál)
Chap Stewie (S12E21)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ztracená dcera (S01E22)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Pan Špatný Příklad (S03E09)
Byt (S03E08)
Ve skleníku (S03E06)
další epizody (4)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1992 Human Target (TV seriál)
1973 Mission: Magic! (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2017 In the MusiQueue: CREAM
2014 Lennon or McCartney
2013 Sound City
2012 Affair of the Heart, An
2004 Retrosexual: The 80's (TV seriál)
1999 Linda Blair: The E! True Hollywood Story (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
1985 Live Aid (koncert)
The Beat of the Live Drum (koncert)

TV pořady

2016 Greatest Hits (TV pořad)
2012 The Jeff Probst Show (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2006 The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace